Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/10/2014!


POSTED BY ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ 8:28 Μ.Μ.

Πρόβλημα υγείας επικαλέστηκε ο ένας εκ των συνηγόρων της Ολυμπίας οδού ΑΕ προκειμένου να ζητήσει αναβολή της σημερινής δίκης των δύο συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Μπροστά στην οργανωμένη παρουσία των συναγωνιστών από την Αχαϊα, την Αιτωλοακαρνανία και  την Αθήνα, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τον  δρόμο καρμανιόλα Κορίνθου- Πατρών ανέκρουσε πρύμνα και ζήτησε αναβολή της δίκης.
Από νωρίς οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, με την ενεργή συμπαράσταση συναγωνιστών από το ΕΠΑΜ Αχαϊας, της ΚΑΠ Αγρινίου και της Λαϊκής συνέλευσης της Αγίας Σοφίας Πάτρας, συγκεντρώθηκαν μπροστά στα δικαστήρια.
Πλειάδα τοπικών τηλεοπτικών σταθμών πήραν συνεντεύξεις απο συναγωνιστές του Κινήματος καθώς και από τους συνηγόρους , Βασίλη Παπανικολάου, από τον Πειραιά και τον Χρήστο Λιαρομμάτη, από τη Πάτρα, αμφοτέρων μελών της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης , έξω από τα δικαστήρια, εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος Δεν Πληρώνω,  διανεμήθησαν στους Πατρινούς, οι οποίοι την έπαιρναν με μεγάλη χαρά.
Επίσης έγιναν επαφές  με εκπροσώπους της τοπικής ΕΛΜΕ (Ένωση Καθηγητών) οι οποίοι ζήτησαν τον κοινό συντονισμό μας.
Φυσικά εκφράστηκε η πλήρης αλληλεγγύη του Κινήματος μας στον δίκαιο αγώνα που δίνουν.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής συνέλευσης Αγίας Σοφίας ζήτησαν κοινό συντονισμό για τα θέματα των κατασχέσεων και όχι μόνο.
Αμέσως μετά την αναβολή μεταβήκαμε στην ΕΡΑ Δυτικής Ελλάδας όπου εκφράσαμε την πλήρη υποστήριξη μας στους αγωνιστές απολυμένους που λειτουργούν αυτοδιαχειριστικά την τοπική ραδιοφωνία.
Προσεκλήθησαν οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω και του δικηγόρου μας Βασίλη Παπανικολάου.
Συμμετείχαν σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που κράτησε περίπου μια ώρα.
Απαντήθηκαν πολλές τηλεφωνικές ερωτήσεις για τις αρχές, την πολιτική και την δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Σε μια ακόμη δίκη εφαρμόσαμε στην πράξη την υπόσχεση μας ότι κάθε δίωξη ενάντια στο Κίνημα μας θα μετατρέπεται σε διαδήλωση ενάντια σε αυτούς που διαφεντεύουν τις ζωές μας.
Θα είμαστε στην Πάτρα, θα είμαστε παντού , θα γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε λαμογιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου