Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δεν πληρώνουμε χαρατσι στη ΔΕΗ ,ειναι παράνομο


Στον καταρακωμένο ηθικά κόσμο που ζούμε υπάρχουν κάποιοι δικαστές που ακόμα αντιστέκονται !! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ !!

Με την υπ'αριθ. 1101/2012 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών της 3/12/2012. οι δικαστές Αικατερίνη Σπηλιοπούλου, Μαρία Βολίκα , Κωνσταντίνα Λουκαδάκου και η γραμματέας Μαρία Κωστοπούλου αποφάσισαν: ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!

Συνεπώς η ΔΕΗ δεν δικαιούται να το ζητά ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ !!

Ο υπουργός της Τρόικας κ.Στουρνάρας με την επιστολή του στην διοίκηση της ΔΕΗ ,μη σεβόμενος αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης ,απλώς μας αποδεικνύει ότι η κατοχική κυβέρνηση δεν θα σταματήσει να εξοντώνει την κοινωνία ,η δε διοίκηση της ΔΕΗ είναι έκθετη και παρανομεί .
 

Εσύ σαν πολίτης θα σκύψεις πάλι το κεφάλι ή θα υπερασπιστείς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ; Μην περιμένεις από τα κόμματα να σου πουν να μην πληρώνεις. Γιατί από τα χαράτσια εισπράττουν ΟΛΟΙ !

Τι κάνουμε :
Όταν μπεις στη ΔΕΗ, πριν πας στο ταμείο, κάνε αίτηση να σου επιστρέψουν ή να σου συμψηφίσουν τις δόσεις που έχεις ήδη πληρώσει. Επίσης ζήτα τους να μην σου ξαναστείλουν ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!
Στην πίσω σελίδα υπάρχει το κείμενο της αίτησης. Δεν θα πάρει πάνω από 5 λεπτά και μην ξεχάσεις να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου.

Για περαιτέρω συνεννόηση και νομική υποστήριξη επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ ... 

ή στο e-mail ή ...

ΥΓ:: Βοηθήστε μας να ενημερώσουμε και άλλους συμπολίτες μας. Χρειαζόμαστε άτομα να μοιράζουν την απόφαση των δικαστών . Όσο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Κανένας δεν περισσεύει ,όλοι μαζί μπορούμε.
 

Πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα …..
e-mail…….
και συντονισμός ,για όσους έχουν facebook ,στην ομάδα:

 ΔΕΗ Το χαράτσι ειναι παράνομο !!!!!

Ευχαριστούμε ! Καλή Λευτεριά



Αίτηση προς ΔΕΗ Α.Ε. ....

Παρακαλώ σεβόμενοι την απόφαση 1101/2012 του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών της 3 /12/2012, να αφαιρέσετε από επόμενους λογαριασμούς μου κάθε χαράτσι ή παράνομη επιβάρυνση, και να συμψηφίσετε τα ήδη εισπραγμένα με τους επόμενους λογαριασμούς που αφορούν το ρεύμα που μου παρέχετε και μόνον.
Σε κάθε άλλη περίπτωση επιφυλάσσομαι των νομίμων δικαιωμάτων μου.

Ο αιτών

για την παροχή αριθ........

Υπογραφή

**Προσοχή για κάθε παροχή πρέπει να γίνει ξεχωριστή αίτηση


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΥΓ.1.Τυπώνουμε και μοιράζουμε εξω απο κατα τόπους γραφεία ΔΕΗ για να ενημερωθει ο κόσμος.. 

2. Ολόκληρη η αποφαση του δικαστηρίου εδω απο Lawnet 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου