Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από Παναγούλη

 
 Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι τα όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο Στάθης Παναγούλης «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά» από την Αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ απάντησε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον . Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ .

Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα .

Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας .
Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει ;”

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου