Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Δεν επιτρέπει η Χρυσή Αυγή την κάλυψη των εγκαινίων της!

Σε…σύνορα  οι δημοσιογράφοι μακριά από την εξέδρα που έχει στηθεί. Μεγάλη αστυνομική δύναμη, πορεία ομάδας αντεξουσιαστών στο κέντρο. Πιθανή η μετάβασή τους κοντά στο χώρο των εγκαινίων.








Το δίλημμα πολλών δημοσιογράφων και μέσων για το κατά πόσον έπρεπε να καλύψουν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής στο χώρο της δίπλα από το αστυνομικό μέγαρο, έλυσε το ίδιο το κοινοβουλευτικό κόμμα απαγορεύοντας στους δημοσιογράφους να τραβούν φωτογραφίες και πλάνα!

Το δίλημμα υπήρξε καθώς ουδέποτε απεστάλη πρόσκληση στα ΜΜΕ και έλαβαν όπως όλοι ένα e-mail που γνωστοποιούσε τόπο και χρόνο σε όποιον ήθελε να παραβρεθεί. Επίσης λόγω των πρώτων e-mail ενημέρωσης από το εσωτερικό των γραφείων της με σκιασμένα πρόσωπα υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το αν πρέπει να καλυφθεί το γεγονός.

Τελικά άνθρωποι και στελέχη της Χ.Α. μας γνωστοποίησαν την απαγόρευση και το θέμα λύθηκε οριστικά. Φυσιολογικά θα ενημερωθούμε για τα τεκταινόμενα από κάποιο δελτίο τύπου που είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε μέσου να δημοσιεύσει. 

Πάντως κοινοβουλευτικό κόμμα να απαγορεύει τη λήψη των εκδηλώσεών του, ποντάροντας στη μαγεία των μυστικών, δεν έχει ξαναπροκύψει τουλάχιστον στο Αγρίνιο. Στη δημοκρατία είναι όλα ανεκτά μέχρι του ορίου της ελευθερίας του άλλου.

 Και ελευθερία δεν νοείται με καλυμμένα πρόσωπα και απαγορεύσεις στην ενημέρωση και τη δημοσίευση.

Agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου