Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φούχτελ- Μπουτάρη ακούστε το καλά...


- Την ίδια στιγμή που η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να υιοθετήσει πολιτικές και μέτρα οικονομικής γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
 

- Την ίδια στιγμή που η Άγκελα Μέρκελ μας ξεκαθαρίζει ανοιχτά και δίχως κανένα ενδοιασμό ότι λαός χρεωμένος δεν δικαιούται να ζει ανεξάρτητος.
 

- Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα καλείται να ξεπουλήσει για ένα ξεροκόμματο τον φυσικό και τον κοινωνικό της πλούτο, την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό της.
 

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έχει το θράσος να οργανώνει ελληνογερμανικό συνέδριο μεθόδευσης ληστρικών επενδύσεων, και φτηνής εξαγοράς της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έχει το θράσος να δεξιώνεται τους επίτιμους καλεσμένους του, τον Γερμανό υφυπουργό εργασίας, εντεταλμένο από την Μέρκελ για τις 'ελληνικές υποθέσεις', Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, τον Γερμανό Πρόξενο, εκπρόσωπους διαφόρων ιδρυμάτων, και λογιών λογιών τεχνοκράτες, για να γιορτάσει το γεγονός: Την σύμπραξη για τη λεηλασία των Δήμων της χώρας.
 
Κι όλα αυτά σε μια πόλη, όπου σε κάθε γωνία υπάρχουν και άστεγοι, όπου οι πολίτες της φεύγουν μετανάστες, που κλείνουν σπίτια και ρημάζουν οικογένειες από την εξαθλίωση. Μιαν εξαθλίωση που δημιούργησε η εγκληματική πολιτική όλων αυτών που δεξιώνεται ο δήμαρχος για να τους καλοπιάσει. Αυτών, που έρχονται σαν δουλέμποροι και αποικιοκράτες, για να λεηλατήσουν όσους, όσες και όσα αξίζουν, αφήνοντας πίσω τους μια κατεστραμμένη χώρα.
 
Ε λοιπόν ΟΧΙ! Δεν ανεχόμαστε τέτοιες δεξιώσεις εθελοδουλίας. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ραγιάδες. Οι φορείς της εγκληματικής πολιτικής που μας έφερε σε τέτοια κατάσταση είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, με τον ίδιο τρόπο που πριν από λίγες μέρες υπήρξε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ η Μέρκελ για τον πορτογαλικό λαό.
 
Ό,τι και να ισχυρίζονται οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν πάρει το πλευρό των δημίων της χώρας εξαπολύοντας μια εγκληματική πολιτική έναντι του ελληνικού λαού.
 
Καμία «συνεργασία» έτσι όπως την βαφτίζουν οι τωρινοί άρχοντες της Ευρώπης δεν μπορεί να βασίζεται στην αδικία, στην εκμετάλλευση και την υποδούλωση του ανίσχυρου στον ισχυρό. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, αν οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης επιθυμούν «συνεργασία», ας αρχίσουν από τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν για την ισοπέδωση της χώρας μας από την σκληρή κατοχή του 1941-1944.
 
Οι μεγάλοι αγώνες που έχει δώσει ο λαός μας δείχνουν τι πρέπει να απαντήσουμε σε όλους αυτούς, για να κερδίσουμε ξανά την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας.
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 μ.μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΟΛΥΜΠΙΟΝ»

ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου