Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κύριε Πρωθυπουργέ,


παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας στον Αγιο της πόλης μας και την κατάνυξη που επιδείξατε προσκυνώντας την εικόνα αλλά και τα γάντια του ναυάρχου Βότση!
 

Χαρήκαμε πολύ που μας κάνατε την μεγάλη τιμή να παρευρεθείτε στον τόπο μας, αλλά λυπούμαστε που δε μπορέσαμε να συμμετέχουμε μαζί σας στον εορτασμό. επειδή κάποιοι καναλάρχες είχαν μπλοκάρει την είσοδο. Αυτοί δεν πιστεύουν, όπως εσείς, στην εθνική ενότητα και έτσι περιμέναμε υπομονετικά να πάτε στο Υπουργείο και να μπούμε εμείς, μετά από σας πάντα. 

Δε βαριέσαι, εκεί είναι ο Αγιος θα πάμε όποτε γουστάρουμε, γιατί να μπλέκουμε στα πόδια σας? Και έτσι κατηφορίσαμε και στο Υπουργείο να δούμε την έκθεση να ξαναθυμηθούμε την ιστορία της απελευθέρωσης και να χαρούμε έτσι σε βάθος την απόλυτη ελευθερία που ζούμε στις μέρες μας χαρισμένη από τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για αυτό! Τι πιο ωραίο από το να τους φέρναμε εδώ στο παρόν μας να νοιώσουν ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένοι για τη θυσία που έκαναν.
 

Αλλά και εκεί είχατε βέβαια σειρά προτεραιότητας , όμως μας διαβεβαίωσαν οτι μπορούμε κι εμείς να δούμε τα εκθέματα - μετά από την έξοδό σας - και οτι δεν υπάρχει λόγος να στριμοχνώμαστε όλοι μαζί (αμνά και ερίφια) !!!!
 

Και έτσι, δε θελήσαμε να ενοχλήσουμε άλλο.
 

Πήγαμε παραλία, πήραμε το φραπέ μας και χαζεύαμε τον Πύργο...
Το 2013 κύριε Αντώνη , παρακαλώ προγραμματίστε λίγο καλύτερα το weekend γιατί εμείς εδώ - επειδή γιορτάζουμε- θέλαμε κάτι άλλο από αυτό που ζήσαμε.
 

Οκ, μπορεί να σας ζητώ πολλά, αλλά μιλώ προς χάριν της εθνικής ενότητας που λέγατε.....
 

Καλημέρα σας

Facebook  Jobs and weekends!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου