Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

KKE: όταν εσείς ερχόσασταν, εγώ έφευγα ! Χα !!


Φωτογραφία :Εικαστικό εργαστηρι Αγρινιου (εργα παιδιων)

Πάλι κέντησε το ΠΑΜΕ στη Θεσ/νικη. Βασικά ο προορισμός της πορείας του ΠΑΜΕ ήταν το φεστιβάλ της ΚΝΕ και για την ακρίβεια τα κιόσκια με τα σουβλάκια των εκεί πλανόδιων. Προηγουμένως, και για τους ανοίξει και η όρεξη, κάνανε μια βόλτα μέσα στην πόλη, φροντίζοντας να αποφύγουν δυσάρεστα συναπαντήματα, όπως με αυτά τα παράξενα όντα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ! Γιατί μπορεί και να κολλήσεις και τίποτα αν τυχόν συμπορευτείς με αυτούς του εξωγήινους.

 Αλλά δυστυχώς, σε ένα σημείο, η πορεία του ΠΑΜΕ είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με τους Άλλους! Μα ποιος τη σχεδίασε έτσι αυτή την πόλη; Aκούς εκεί να διασταυρώνονται οι δρόμοι μεταξύ τους, που ακούστηκε; 
 Έπρεπε να είναι όλοι παράλληλοι. Λοιπόν εκεί που το ΠΑΜΕ βάδιζε καμαρωτό καμαρωτό επί της παραλιακής, ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά του από την Εθν. Άμυνας οι εξωγήινοι, με πρώτους πρώτους αυτούς που διαμαρτύρονται για τα μεταλλεία χρυσού στην περιοχή τους. Αναγκάστηκε να σταματήσει, αλλά καλού κακού είχε ειδοποιήσει και τα ΜΑΤ, τα όργανα του υπουργείου προστασίας του πολίτη, να τους προστατεύσουν από τυχόν περίεργες ενέργειες των αλλόθρησκων. Ευτυχώς τίποτα δεν έγινε, εκτός από κάποια μικροσυνθήματα που ακούστηκαν από λίγους εναντίον του, αλλά με την παρουσία των ΜΑΤ φοβήθηκαν και έβγαλαν το σκασμό. Χα!



Αφού λοιπόν οι αλλόθρησκοι κατέβηκαν την Εθν. Άμυνας, οι ορθόδοξοι του ΠΑΜΕ την ανέβηκαν! Ε, φυσικά, όταν εσείς ερχόσασταν, εμείς φεύγαμε, πάλι πρωτοπορούμε! Και βρέθηκαν έτσι ολομόναχοι, άσπιλοι και αμόλυντοι μπροστά στην κάτω είσοδο της ΔΕΘ. Κάνανε τη διαμαρτυρία τους και συνέχισαν με ήσυχη τη συνείδηση προς τα πούλμαν που τους περίμεναν να τους μεταφέρουν στο Φεστιβάλ.
Α, όλα κι όλα, ήτανε μια ωραία εκδρομή! Να ξανάρθουμε και του χρόνου!


Κερασια κρινοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου