Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το νου σας μη σας βρει καμιά τύψη.....


Τοίχο-τοίχο πηγαίνω
μη με βρει καμιά τύψη
πισώπλατα
Ν. Αρμπιλιάς

(σχόλιο ΚΑΠΑ) 



Απο lifo

«Όταν θα βγάλει το παντελόνι ο Βαγγέλης, να πηγαίνει τοίχο-τοίχο», ήταν το σημερινό μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον Βαγγέλη Μειμαράκη και τις δηλώσεις που έκανε χθες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα για την υπόθεση παραπέμποντας στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας του ενώ προειδοποίησε τις αρχές να μην τολμήσουν να κλείσουν το φάκελο της υπόθεση, χωρίς να ψάξουν ως το τέλος τα στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι χθες ο πρόεδρος της βουλής είχε πει μεταξύ άλλων: «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω αμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα».


Ο κ. Χατζηνικολάου προανήγγειλε και προσφυγή στα δικαστήρια κατά της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Σκάι για σχόλια που έγινε χθες από το μέσο, χαρακτηρίζοντας τα «άθλια και εμετικά».

Χθες, μετά τα λεγόμενα Μειμαράκη ο Νίκος Χατζηνικολάου, απάντησε ως εξής:

«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του Προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί 1,5 και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».


 Ολα ξεκίνησαν απο εδω (μετa το δημοσίευμα της real) :newspost

Εκφραστικός, ως συνήθως, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αιφνιδίασε άπαντες σήμερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους για την υπόθεση «Καρούζου» και το θέμα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εξοργισμένος, όπως αναφέρεται ότι ήταν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να βγήκε «εκτός εαυτού».
Όταν λοιπόν του ζητήθηκε να βγάλει το «κοστούμι του προέδρου της Βουλής», ώστε να δώσει απαντήσεις στην «αρένα» και όχι… αυστηρά θεσμικά, εκείνος χαρακτηριστικά τόνισε, «όταν εγώ βγάζω το κοστούμι ξεκινάω από το παντελόνι».
Αν και η ακριβής απόδοση του νοήματος της ρήσης Μεϊμαράκη παραμένει... αμφιλεγόμενη, η ουσία είναι ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, η δήλωση προμηνύει... μάχη που ίσως και να καταλήξει στο να «ξεγυμνωθούν» ορισμένοι.

Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου