Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε ο Ράπανος παραμένει !!!

Το φτωχαδάκι που θα σώσει (και αυτός) την Ελλάδα
  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο -μέχρι τώρα- πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Ράπανος, πρόκειται  να αναλάβει το "καυτό" υπουργείο Οικονομικών της νέας κυβέρνησης, με αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για τα έσοδα, τον Χρήστο Σταικούρα. 

Δηλαδή οι  υπάλληλοι της Μέρκελ, Βενιζέλος, Σαμαράς και ο συνεργάτης τους Κουβέλης , επέλεξαν τον Ράπανο… που πήρε την μετοχή της Ε.Τ. περίπου στα 23-24 € και την έφερε στο 1,26 €, για να σώσει την εθνική Οικονομία! 

Επισης κάτω από την μύτη του έγινε –μεταξύ άλλων- το μέγα σκάνδαλο της λεηλασίας της Proton Bank από τον Λούα Λούα για το οποίο πληρώνουμε 700 με 800 εκατ. ευρώ.

 Οι θέσεις που υπηρέτησε ο κ.Ράπανος πολλές.. οπως και τα σκάνδαλα

Την τετραετία 2000-2004 ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και στενός συνεργάτης του Γ.Παπαντωνίου, έχων την γνωμοδοτική αρμοδιοτητα για πολλά εξοπλιστικά προγράμματα της εποχής.

Tην περίοδο 1998-2000 τον διόρισε ο Κ.Σημίτης Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ, ενώ στο διάστημα 1995-1998 ήταν αρχικά Υποδιοικητής και στη συνέχεια Διοικητής της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδος.


 Υπήρξε, επίσης, μέλος του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας από το 1997 έως το 2004.  

Οι σχέσεις του με την τρόικα είναι κάτι παραπάνω από άριστες. 

Για όσους θυμούνται, μόνο  σκληροί ΠΑΣΟΚοι τοποθετούνταν τότε σε τέτοιες θέσεις. ....


Απο το μπλοκ το λημέρι και με ημερομηνία 5-6-2012 μπορειτε να δειτε την ανοικτη επιστολή του κ.Τόμπρα προς τον κ.Ράπανο σχετικά με ομόλογα ΔΕΚΟ και οπου ουσιαστικά τον προειδοποιεί υπενθυμίζοντάς του πως η δικογραφία των CDS είναι ανοικτή!!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου