Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλέξης Τσίπρας απο Αγρίνιο :Δεν εχουμε μαγικό ραβδί ,αλλά δεν θα σας πούμε ψέματα



Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο.Στην πλατεία Δημοκρατίας  ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός απο την  μεγαλύτερη συνιστώσα ..το λαό με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις.


Ο κύριος Τσίπρας έφτασε οδικώς στο Αγρίνιο και ειχε την ευκαιρία να "απολαύσει" το οδικό δίκτυο με το οποίο και ξεκίνησε την ομιλία του.Συγκεκριμένα είπε πώς αναγκάστηκε να πληρώσει(22 ευρώ) για να έρθει σε μια περιοχή αποκομμένη, με ένα τριτοκοσμικό δρόμο που κάποιοι έβαζαν διόδια χωρίς ακόμα να τον έχουν παραδώσει. Σε εναν νομό που ειναι << ο φτωχότερος της Ευρώπης  και τον θυμόταν το παλιό σύστημα για να του πάρει μόνο τα νερά >>


 Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ σαφή, ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς και κάλεσε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν στις 6 Μαΐου να μην αφήσουν στις 17 Ιουνίου να ψηφίσουν οι άλλοι γι’ αυτούς, να πάνε να ψηφίσουν και ταυτόχρονα «να δώσουν θετική ψήφο αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοδευτικής ανασυγκρότησης της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το Μνημόνιο ή το ανατρέπεις ή το εφαρμόζεις και δεσμεύθηκε ότι «εμείς θα το ανατρέψουμε, αμέσως μόλις ανοίξει η νέα Βουλή», ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα το εφαρμόσουν.


Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε << Δεν έχουμε μαγικό ραβδί και δεν είμαστε στον γκρεμό ,είμαστε μέσα στη χαράδρα ,αλλά υποσχόμαστε  να ματώσουμε , να  παλαίψουμε για να  βγούμε .Δεν έχουμε μαγικό ραβδί ,αλλά δεν θα σας πούμε ψέματα.Θα παλαίψουμε για την αξιοπρέπεια μας ,για κοινωνική δικαιοσύνη για λαική και εθνική κυριαρχία >>



Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτων Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου