Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τρομοκρατική Οργάνωση: «Η Σέχτα του Ευρώ»

14 ερωτήματα προς τους τρομοκράτες των Ελλήνων που πρέπει να απαντηθούν ΤΩΡΑ!




Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο κόσμοι πλέον! Ο κόσμος της «τηλεόρασης» και ο πραγματικός κόσμος! Στον πρώτο, η κουστωδία του Ευρώ, έχει επενδύσει στην πλύση εγκεφάλου και στην παραπληροφόρηση! Δύσκολα θα ακούσεις μια εκπομπή που σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η «κρεατομηχανή» των Media, έχει καταφέρει να επικρατήσει στις μεγάλες ηλικιακά μάζες , που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και γνώσεις χειρισμού υπολογιστών, και τους χειραγωγούν με απύθμενα ψέματα, με ανύπαρκτα διλήμματα και τους τρομοκρατούν καθημερινά, αντικαθιστώντας την αλήθεια, με την «εικονική πραγματικότητα» που έχουν συνθέσει!
Η Τηλεόραση, το δημόσιο αυτό αγαθό, έχει διαιρέσει την Ελλάδα! Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών και πόσο αντίθετα ψήφισαν οι ηλικίες 45+ και 45- !

Σήμερα θα επιχειρήσομε να αποδείξουμε ότι το δίλημμα που βάζουν εδώ και καιρό είναι όχι απλά 100% πλαστό αλλά επί της ουσίας είναι ανύπαρκτο και αποτελεί την εφεύρεση τους για να παρασύρουν του κόσμο, σε μια έσχατη προσπάθεια διατήρησης στην εξουσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, που οδήγησε τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και συνεχίζει ακάθεκτο προς τον όλεθρο!
Το δίλημμα λοιπόν που βάζουν είναι:
«δραχμή ή ευρώ» ;
«Ευρώ ή έξοδος από την Ε.Ε»

Η τηλεόραση πλέον αποτελεί φανερά τον πολιορκητικό κριό των Τραπεζιτών, που επελαύνουν στην παρεγκεφαλίδα των Ελλήνων, με σκοπό να πιστέψουμε ότι:
«όποτε έχουν κέρδη αυτά πάνε «στην τσέπη των Τραπεζιτών ενώ όποτε έχουν ζημιές τότε πρέπει να τις πληρώνει ο λαός από την δική του τσέπη»!!!
Εχει δημιουργηθεί λοιπόν μια Τρομοκρατική οργάνωση, η οποία διεκδικεί επάξια την επωνυμία … «Σέχτα του Ευρώ»!!!
Το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής, «χτίστηκε» την δεκαετία του 90 από τον Κώστα Σημίτη, και τους «εξυγρονιστές του ΠΑΣΟΚ! Εκτελεστής της οργάνωσης ήταν ο υπ.οικ. Γιάννος Παπαντωνίου και πνευματικοί καθοδηγητές ήταν οι παραφυάδες του Τραπεζικού συστήματος, όπως ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Γιάννης Στουρνάρας !

Η οργάνωση αυτή, απέκτησε σύντομα το λαϊκό έρεισμα, μιας και μοίραζε πάσης φύσεως δάνεια:
Μετοχοδάνεια
Εορτοδάνεια,
Ρουχοδάνεια
Διακοποδάνεια
Ως και …
Γαμοδάνεια ! (για την κάλυψη των αναγκών των γαμήλιων δεξιώσεων εννοώ)!

Στο τέλος χορηγούσαν βέβαια ΔΑΝΕΙΟδάνεια, για να καλύπτουν οι Ελληνες τα … προηγούμενα δάνεια που λάμβαναν, μιας και ο καθένας είχε το ελάχιστο τρία-τέσσερα από αυτά!

Σήμερα, την ηγεσία της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, διατηρεί ακόμα –όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται- η οικογένεια Παπανδρέου που κατά τα άλλα δεν κυβερνά την χώρα! Απλά παραχώρησε το δικαίωμα της «εκπροσώπησής της» , στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος … νομίζει ότι διοικεί το ΠΑΣΟΚ! Το δικαίωμα της Κυβέρνησης της χώρας, το παραχώρησε με «υποσχετική» στον Λουκά Παπαδήμο και προχώρησε σε μια διεύρυνση της βάσης της, βάζοντας μέσα, αστέρες της δεξιάς αλλά και της άκρας δεξιάς!

Δημιουργήθηκε λοιπόν στα πρότυπα της … 17Ν, μια σύγχρονη τρομοκρατική οργάνωση, που δυστυχώς όμως έχασε την παλιά της αίγλη και ψηφοθηρική διαπεραστικότητα, διότι εκτός της «μπουρζουαζίας», της αριστοκρατίας και γενικώς της τραπεζοκρατίας, ενσωμάτωσε μέχρι και … κλεφτοκοτάδες στις τάξεις της!!!
Κι εξηγούμαι!

Σχεδόν ασταμάτητα στην τηλεόραση –κυρίως- τρομοκρατούν τον λαό λέγοντάς του ότι αν θα φύγουμε από το ευρώ, αρχικά, θα πέσουν στη χώρα ακρίδες! Κατόπιν θα βρέχει ασταμάτητα… βατράχια, τα ποτάμια θα πλημμυρίσουν με αίμα, οι πηγές θα στερέψουν, οι κότες δεν θα γεννάνε αυγά , θα γίνουν σεισμοί 10 ρίχτερ στο Κολωνάκι και θα πέσει η … λαϊκή καφετέρια «Ντα Κάπο», ανεμοστρόβιλοι θα σαρώσουν τη Θεσσαλονίκη και θα ακριβύνει ο φραπές με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι Σαλονικιοί να είναι «χαλαρά»!

Και στο τέλος, η χώρα θα δεχτεί επίθεση από τους «Γκλίνγκλον», που θα έρθουν με τα διαστημόπλοιά τους από το «Α Κενταύρου», θα μας πάρουν τις γυναίκες με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί η Ελληνική φυλή!
Κι όλα αυτά γιατί θα φύγουμε από το Ευρώ ή τέλος πάντων γιατί τολμούμε και το σκεφτόμαστε ως ενδεχόμενο!!!!
Για να αφήσω τα αστεία και να πάω στο σοβαρό μέρος της υπόθεσης, όσο έχει απομείνει από τις γελοιότητες που εκστομίζει η «Σεχτα του Ευρώ» προκειμένου να μας τρομοκρατήσει!
Κατ αρχάς, ποιος είπε ότι υπάρχει τέτοιο δίλημμα!

Ποιος οικονομολόγος, βάζει επίσημα την υπογραφή του, ότι αν παραμείνουμε στο Ευρώ θα βελτιωθεί έστω στο ελάχιστο το βιοτικό επίπεδο του Ελληνα!

Ας βρεθεί ένας οικονομολόγος που το υπογράφει επίσημα, και κατόπιν συζητάμε! Διότι με ανέξοδες εξαγγελίες καταστροφολογίας, δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση! Προσωπικά , υπογράφω ότι αν εγκαταλείψουμε το ευρώ θα βελτιωθεί η κατάσταση στην επόμενη διετία!
 
Υπάρχει κάποιο στέλεχος της «Σέχτας του Ευρώ» που υπογράφει το αντίθετο; Ότι αν παραμείνουμε στο ευρώ, ΔΕΝ θα χειροτερέψει η κατάσταση; Και πότε αναμένει τελικά την βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου, μέσα στη ζώνη του ευρώ; Σε πέντε ή σε … πενήντα χρόνια;;;
Η καθαρή , έντιμη , και συνετή οδός της Ελλάδας είναι η άμεση απόφαση για εθελούσια έξοδο από το Ευρώ!

Αυτό δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο και θα έπρεπε να είχε συμβεί από τον Απρίλιο του 2010, για να μην πω καλύτερα από το 2007, οπότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γνώριζαν την κρίση που έρχεται αλλά την απέκρυπταν από τον λαό!

Γιατί λοιπόν εξακολουθούν να βάζουν δίλημμα ή δραχμή ή Ευρώ μιας και η μόνη διέξοδος που έχουμε ως χώρα είναι η άμεση εγκατάλειψη του Ευρώ;

Γιατί το καθυστερούν δύο χρόνια τώρα άραγε, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή που να μας λύνει τα χέρια;

Επιπρόσθετα, το να επιλέξει μια χώρα να φύγει από το ευρώ, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι επιστρέφει στο παλιό της νόμισμα!

Γι αυτό λέω ότι το δίλημμα εκτός από ανύπαρκτο είναι ΚΑΙ πλαστό!

Οι επιλογές και οι προτάσεις είναι πολλές!
Παραθέτω μερικές από αυτές πέραν της δραχμής!
Η χρυσή δραχμή! Μια πρόταση που κερδίζει ‘έδαφος και θα την συζητήσουμε σε άλλο άρθρο! Εχει σχέση βέβαια με το χρυσό της χώρας, την ύπαρξη του οποίου, το μέγεθός του, το γνωρίζει ένας μόνο παλιός τραπεζίτης της ΤτΕ και ο Κώστας Σημίτης. Κανένας άλλος!!!

Η Ευρωδραχμή! Ένα νόμισμα στο εσωτερικό και ένα στο εξωτερικό!

Η υιοθέτηση ενός άλλου νομίσματος και η συμπόρευσή του με αυτό, όπως για παράδειγμα το δολάριο!
Το παλιό ECU ως μεταβατικό νόμισμα για μια πενταετία!

Και ένα σωρό άλλες προτάσεις που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς! Γιατί σώνει και καλά η δραχμή; Το συζητήσαμε μήπως και καταλήξαμε: Ελαβε γνώση κανείς, κάποια επίσημη πρόταση, την μετρήσαμε με οικονομετρικά μοντέλα και καταλήξαμε τελικά;
Σκοπός μου σήμερα δεν είναι να αναλύσω κάποια τέτοια πρόταση! ΟΧΙ!

Σκοπός μου είναι να υποβάλλω στην τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα του Ευρώ», συγκεκριμένα ερωτήματα, στα οποία, δεν πρόκειται να απαντήσουν ποτέ για δύο λόγους!

Πρώτον, δεν τους ενδιαφέρουν, γιατί αισθάνονται απόλυτα σίγουροι ότι θα παραμείνουμε στο ευρώ μέχρι που αυτό θα καταρρεύσει από μόνο του, με ολέθριες συνέπειες για τον αδύναμο κρίκο της αλυσσίδας!!!

Δεύτερον, η σχέση τους με την οικονομική επιστήμη, αποδεδειγμένα πλέον, είναι παρόμοια με την σχέση που έχει ένας τσαγκάρης, με την πυρηνική φυσική! Ας με συμπαθάνε οι τσαγκάρηδες, διότι πιστεύω ακράδαντα, ότι αν είχαμε υπουργούς οικονομίας, και κεντρικούς τραπεζίτες, πέντε από την συμπαθέστατη αυτή επαγγελματική τάξη, τότε, η οικονομία μας θα ήταν πολύ ευημερούσα και σε καμία περίπτωση δεν θα είχε τα χάλια που την οδήγησαν όλοι οι άσχετοι που έγιναν υπουργοί , επειδή το ζητούσαν κάποιοι εκδότες και καναλάρχες!

Παρόλα αυτά , σήμερα οι ερωτήσεις προς την «Σέχτα του Ευρώ» θα κατατεθούν και θα υπάρχουν καταγεγραμμένες στο αρχείο της Ιστορίας!

Και απευθύνονται τόσο στους πολιτικούς όσο και στους τραπεζίτες!

1.      Γιατί εδώ και τρία χρόνια στην ουσία, οι τράπεζες είναι κλειστές! Εφόσον λένε ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι «τραπεζικό» αλλά «δομικό», γιατί οι τράπεζες δεν πουλάνε χρήμα;
 
2.       Πόσο σίγουροι είναι εκεί στο ΙΟΒΕ, στο ΕΛΙΑΜΕΠ και σε όλους τους συμβουλευτικούς ή κατευθυντήριους οργανισμούς, ότι το Ευρώ θα συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα τρία χρόνια! Στην Ευρώπη η συντριπτική πλειοψηφία των αναλυτών πιστεύει ότι το ευρώ θα διαλυθεί μέσα στην επόμενη τριετία! Αυτοί γιατί πιστεύουν κι επενδύουν σε αυτό το νόμισμα;
 
3 .      Το μείζων οικονομικό πρόβλημα της Ευρώπης είναι η συσσώρευση πλεονασμάτων στο Βορά και ελλειμμάτων στο Νότο! Το πρόβλημα θα λυνόταν αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, λειτουργούσε θεσμικά ως την «FED» της Αμερικής, συγκέντρωνε τα πλεονάσματα και τα διοχέτευε στις «πολιτείες» που έχουν ελλείμματα, κλείνοντας έτσι την ψαλίδα! Αν δεχτώ ότι αύριο το πρωί, συμφωνηθεί ένα πλαίσιο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στα πρότυπα των Πολιτειών της Αμερικής, με Ομοσπονδιακή διαχείριση των πλεονασμάτων , αυτό απαιτεί τουλάχιστον μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ, σχεδιασμού των νόμων και της δημιουργίας των ανάλογων Ευρωπαϊκών υπηρεσιών και δομών! Δηλαδή η Ελλάδα, θα υπομένει τον ζυγό αυτό, ΔΕΚΑ χρόνια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, για να γίνει η Ευρώπη ένα δίκαιο, ομοσπονδιακού τύπου κράτος;;; Και πόσοι Ελληνες θα πεθάνουν από τηνε πείνα περιμένοντας! Πόσες αυτοκτονίες ακόμη θα αντέξουμε μέχρι να γίνει η Ευρώπη ομόσπονδο κράτος;;;
 
4 .      Το ευρώ αποτελεί διεθνώς μια υπερτιμημένη νομισματική μονάδα και βρίσκεται εκεί, γιατί εξυπηρετεί τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της πολιτικής της να είναι ανταγωνιστική στις εξαγωγές! Παράλληλα, εξυπηρετεί τις Γερμανία – Γαλλία – Ολλανδία, και γενικά την συμμορία των «ΑΑΑ» που τον κύριο όγκο των εξαγωγών τους, τις κάνουν σε δολάρια!!! Πιστεύει κάποιος από την «σέχτα του ευρώ», ότι αυτό θα αλλάξει κάποτε; Η πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα γίνει … εξαγωγική χώρα;
 
5.       H ένταξή μας στο ευρώ, εκτόξευσε την ακρίβεια στα ύψη! Οσο έδιναν δάνεια οι τράπεζες, ο Ελληνας, δεν παρατηρούσε την ραγδαία αύξηση των τιμών! Η τουλάχιστον δεν τον ενοχλούσε στην καθημερινότητά του. Με το βιοτικό μας επίπεδο να έχει πέσει κατά 35% σε δύο χρόνια, και με δεδομένο ότι το Ευρώ πιέζει πάντα τις τιμές προς τα πάνω, τι τους κάνει να πιστεύουν, ότι σε δυο χρόνια από σήμερα, ο Ελληνας θα μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ μισθό και τις τιμές των προϊόντων ακόμη πιο ακριβές;
 
6.       Με το ευρώ ως νόμισμα της Ελλάδας, η χώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει «τουριστικά» την Τουρκία και τις Μεσογειακές χώρες της Αφρικής! Πώς να γίνει ανταγωνιστική η «βαριά» μας τουριστική βιομηχανία μέσα στο ευρώ, όταν γύρω-γύρω υπάρχουν τουριστικοί προορισμοί, εφάμιλλοι της Ελλάδας, αλλά πολύ φθηνότεροι;;; Πόσα χρόνια παραμονής στο ευρώ θα χρειαστούμε ακόμη για να καταστρέψουμε ΚΑΙ τον τουρισμό;;;
 
7 .      Η Σέχτα λέει ότι την δραχμή την θέλουν αυτοί που έχουν “βγάλει” χρήματα στο εξωτερικό και θέλουν να τα “φέρουν” μέσα και να κερδοσκοπήσουν όταν έρθει η δραχμή! Ξεχνούν μια … λεπτομέρεια όμως: με την επιστροφή σε ένα νόμισμα, ισχύουν όλες οι απαγορευτικές διατάξεις και καταργείται στην ουσία η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων!!! Αρα πως θα τα φέρουν τα ευρώ και θα τα δραχμοποιήσουν οι κερδοσκόποι;;; Άλλο ένα γελοίο επιχείρημα τους!
 
8.       Η Ελλάδα θα απομονωθεί διακρατικα αν βγει από το ευρώ ! Γιατί τώρα με το ευρώ έχουμε κάποιον «σύμμαχο» και δεν το αντιληφθήκαμε;
 
9.       Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! Γιατί τώρα είναι … ανθηρές;
 
10 .      Δεν θα έχουμε πετρέλαιο! Μάλιστα το είχε πει ο ίδιος ο Αρχιτραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος! Δεν κατάλαβα όμως! Πετρέλαιο στην Ελλάδα φέρνει το κράτος; Κι ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης τι φέρνουν; Η μήπως εννοούν ότι θα πτωχεύσουν κι αυτοί;;;;
 
11 .      Δεν θα έχουμε φάρμακα! Γιατί τώρα έχουμε; Και από πότε το κράτος αγοράζει φάρμακα και δεν το μάθαμε!
 
12.       Η Σέχτα λέει ότι η έξοδος από το ευρώ θα μας φτωχοποιήσει! Δεν κατάλαβαν προφανώς ότι έχουμε φτωχοποιηθεί … ήδη!
 
13.       Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν θα φύγει η Γερμανία πρώτη από το ευρω αν διαπιστώσει ότι δεν έχει κάτι άλλο να «πάρει» από το νεοναζιστικό πλιάτσικο που κάνει στην ευρωζώνη;
 
14 .      Αν Γερμανία και Γαλλία επιβάλουν ΔΥΟ νομίσματα στην Ευρώπη! Ένα για τον βορά κι ένα για το Νότο, τι θα πουν τότε άραγε; Η μήπως κι αυτό δεν το έχουν ακούσει;;;

Στην Ελλάδα, συνηθίζουμε να λέμε, ότι “τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος”!
Το τραγελαφικό είναι ότι προσωπικά ήμουν πάντοτε υπέρ της εισόδου της χώρας στο ευρώ!
Αλλά σε ποιο ευρώ όμως και σε ποια Ευρώπη!!! Υπάρχει κάτι σήμερα που να θυμίζει την Ευρώπη του Χέλμουτ Κόλ;
Γιατί, με την άνοδο του Τεταρτου ΡΑΙΧ της Μέρκελ, και την Γερμανοποίηση της Ευρώπης, θα ήταν εντελώς παράλογο να συνεχίζω σήμερα να πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ της συμμορίας των «ΑΑΑ»!

Και τελικά, αυτό που αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι να απαντήσουν σε κάποιον οικονομολόγο που πίστεψε στην Ευρώπη και στο Ευρώ, όπως κι εγώ προσωπικά:

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΝΤ;;;

Γιατί πρέπει να υποστηρίζω τελικά ΑΥΤΟ το κακέκτυπο της Ευρώπης, όπου κουμάντο κάνουν δύο οίκοι αξιολόγησης εκτός ευρωζώνης και μερικοί εραστές της επανόδου του τετάρτου ράιχ;;;;

Δεν άλλαξα εγώ άποψη για την Ευρώπη και το Ευρώ! Με την είσοδο του ΔΝΤ στα εσωτερικά μας, άλλαξε η ίδια η Ευρώπη καθώς και το ίδιο το ευρώ! Προσωπικά παρέμεινα και παραμένω προσηλωμένος στο ευρωπαϊκό ιδεώδες! Μόνο που αυτό πλέον δεν υπάρχει και έχει αντικατασταθεί από εθελόδουλους πολιτικούς, ένθεν και ένθεν της πολιτικής φαρέτρας, που στην καλύτερη περίπτωση οι χειρισμοί τους στην οικονομία μας, ήταν ατυχείς, στην χειρότερη, ήταν ληστρικοί για τον Ελληνα πολίτη!

Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να επιθυμούμε την διατήρηση ενός τέτοιου συστήματος και να στιγματιζόμαστε από το σύστημα, όσοι προτάσσουμε την αλήθεια στους κερδοσκόπους και στους τοκογλύφοι;

Και κρίνοντας όπως προείπα εκ του αποτελέσματος, η «Σέχτα του Ευρώ», στην Ελλάδα ΑΠΕΤΥΧΕ !!
Και απέτυχε παταγωδώς να προστατέψει τον Ελληνα και την Ελληνίδα!

Προσωπικά, ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και στον ευρωπαϊκό πολιτισμό! Ως απόσταγμα του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού φυσικά! Και θα είμαι ο πρώτος που θα αρθρογραφήσω, αν «οι μαύρες δυνάμεις του ναζισμού» ηττηθούν κάποτε και επανέλθει η ανεξαρτησία και η ηρεμία στην Ευρώπη!

Σήμερα όμως, οι νεοναζί της Μέρκελ έχουν εξαπολύσει έναν ιδιότυπο πόλεμο κατά του ευρωπαϊκού Νότου και κυρίως κατά της Ελλάδας! Όχι με τα όπλα αυτή τη φορά!
Αλλά με το ίδιο το ευρώ! Καταργώντας στην ουσία τα όργανα της Ε.Ε. και την Κομισιόν, αποφασίζουν σε ένα «σαλέ» στη Γερμανία και καλούν πρωθυπουργούς είτε για να τους κατευθύνουν είτε για να τους «μαλώσουν» που δεν εφάρμοσαν τα σχέδιά τους!

Πρόκειται για μια PAX-Germania, που δίνει δυο επιλογές στα κράτη-μέλη!

Η θα δεθούμε στο άρμα της Alemagne ως μια νέοαποικία δουλοπάροικων με βιοτικό επίπεδο Νιγηρίας ή θα μας καταστρέψουν ολοκληρωτικά!
Και ενώ όλος ο πλανήτης το έχει καταλάβει, όλες οι εφημερίδες στο εξωτερικό το γράφουν φαρδιά πλατιά, εδώ στην Ελλάδα, η «Σέχτα του Ευρώ», επιμένει, ότι … δεν καταστραφήκαμε αρκετά! Ότι μπορούμε να καταστρέψουμε κι άλλο την πατρίδα μας!

Και για να επέλθει η ολοκληρωτική καταστροφή θα πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ!
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες, δεν είναι τίποτε άλλο παρά «η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα», κι επιμένουν ακόμη και σήμερα, ότι μόνο αν μείνουμε στο ευρώ θα σωθούμε με αυτή την απίστευτα ανόητη οικονομική θεωρία τους , σύμφωνα με την οποία, με νέα μνημόνια, θα έχουμε νέα δάνεια, δηλαδή νέα χρέη, δηλαδή νέα ελλείμματα!!! Κι αυτό το βαφτίζουν οικονομική σωτηρία της χώρας:

Η «Σεχτα του Ευρώ» στην θητεία της οποίας, χάθηκαν από τα ταμεία περίπου 1 τρις ευρώ, τρομοκρατεί με ανύπαρκτα διλήμματα και απειλεί τον Ελληνα ότι θα «καταστραφεί αν φύγει από το ευρώ»!

Λησμονούν όμως, ότι διανύουμε ήδη τον τρίτο χρόνο φτώχειας κι ανεργείας, και δεν κατάφεραν να φέρουν ένα ευρώ σε ξένες επενδύσεις, γιατί απλά δεν υπάρχει ένας τρελός στην Γη, που θα φέρει έστω κι ένα ευρώ στην Ελλάδα, με αυτή την αλλοπρόσαλλη και άθλια πολιτική, ενώ γύρω-γύρω από την Ελλάδα, υπάρχουν 30 με 40 χώρες που ναι μεν έχουν προβλήματα, αλλά δεν έχουν καταληφθεί από την τρέλα της «Σέχτας του Ευρώ»!

Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς δεν διαβάζουν μακροσκελή άρθρα, αλλά πιστέψτε με, είχα πάνω από ΕΚΑΤΟ ερωτήματα να θέσω στην Τρομοκρατική Οργάνωση η «Σέχτα του Ευρώ» !

Προσωπικά, πιστεύω, ότι αν μετά τις εκλογές, υπάρξει μια κυβέρνηση της «Σεχτας του Ευρώ», την επόμενη μέρα, θα αρχίσουν πάλι οι συζητήσεις για νέους φόρους νέα χαράτσια , νέες επιδρομές στα υποθηκευμένα ακίνητα του λαού!

Γιατί αυτή είναι η αποστολή τους! Γιατί αυτή είναι η δυνητική τους ικανότητα!

Θα είναι μια κυβέρνηση, που θα έχει αναμμένες τις μηχανές των ελικοπτέρων, για … παν ενδεχόμενο !!! 

Γιώργος Αδαλής/ aegeantimes

Το ειδαμε papaioannou 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου