Σάββατο 5 Μαΐου 2012

...δε χάθηκε ο κόσμος να κυβερνήσει για λίγο κι ο Αντωνάκης.


Οι γόνοι των μεγάλων πολιτικών τζακιών της πατρίδας του Εφιάλτη (οι Χοντροκωσταίοι κι οι Χαζογιώργηδες), που είναι κατά δήλωσή τους αντιεξουσιαστές,ανέλαβαν με το αζημίωτο να καταστρέψουν την Ελλαδάρα και στη συνέχεια η κατεστραμμένη και καταφρονεμένη πατρίδα να λειτουργήσει ως χιονοστιβάδα που θα παρασύρει στο πέρασμά της όλα τα υπόλοιπα έθνη-κράτη της υφηλίου.
 
Μπορεί να το κάνουν άτσαλα και χωρίς ταλέντο –δεν έχει σημασία- αλλά η προσπάθειά τους είναι πολιτικά ορθή στη βάση της αντιεξουσιαστικής ιδεολογίας, που υποστηρίζει ότι η έννοια του κράτους-έθνους είναι ένα άχρηστο κι επικίνδυνο εφεύρημα  των εξουσιαστών, που το εφαρμόζουν από τα τέλη του 18ου αιώνος και μετά. Ένα μοντέλο που οδηγεί σε πολέμους και στείρες αντιπαραθέσεις μεταξύ των λαών, που στην ουσία δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους.
 
Αντί λοιπόν να βοηθήσουμε τον Κωστάκη και τον Τζέφρι, τους ξευτιλίσαμε, τους αρπάξαμε τις καρέκλες, με αποτέλεσμα ο μεν Κωστάκης να παραδώσει στο σκοπιανοφάγο το Σαμαρά κι ο Γιωργάκης στον παμφάγο το Βενιζέλο.
 
Μέγα λάθος από την πλευρά μας να μην αφήνουμε την παράδοση να λειτουργήσει.
Να επιτρέψουμε δηλαδή στην τρίτη γενιά των πολιτικών της κληρονομικής μας δημοκρατίας να καταστρέψει όσα έφτιαξαν οι δύο προηγούμενες γενιές.
Τη δωρεάν παιδεία που καθιέρωσε ο παππούς του, ο γέρος της δημοκρατίας, μέσα σε μόλις δύο χρόνια ο Τζέφρι την έκανε μαύρο αμερικάνικο ανέκδοτο.
 
Εγώ πάλι είμαι της άποψης, ως επαγγελματίας προαγωγός στα μέσα μαζικής εξημέρωσης, ότι δεν πρέπει να πάνε χαμένα τόσα λεφτά που σπατάλησε ο Αντωνάκης ως υπουργός των εξωτερικών του Μητσοτάκη-θυμάσαι- που μοίραζε τα πεντοχίλιαρα από τα μυστικά κονδύλια με τις σκουπιδοσακούλες στους δημοσιοκάφρους, για να αναδημοσιεύουν το προσπέκτους της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που έγραφε ότι πριν αυτοκτονήσει ο Σαμαράς, όπως η γιαγιά του, θα γίνει πρωθυπουργός για μερικούς μήνες έστω.
 
Έχουμε φάει στη μάπα ένα κάρο άχρηστους δωσίλογους πρωθυπουργούς, δε χάθηκε ο κόσμος να κυβερνήσει για λίγο κι ο Αντωνάκης. Να βάλει κι αυτός το κατιτίς του στην ελβετική άκρη, να ζήσουνε σα βασιλιάδες και τα δισέγγονά του.
 
Αφού το γνωρίζουμε στο πετσί μας ότι δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός εδώ στο γαλανόλευκο σουργελιστάν, τη στιγμή που η Αδόλφα η Μέρκελ έχει στήσει κοτζάμ υφυπουργείο για το ελληνικό προτεκτοράτο με τον Φον Χούφτελ επικεφαλής. Έχει και τον Ράιχενμπαχ εδώ στο επιτόπιο νταλαβέρι , δε θα ενοχλήσει τώρα ο Σαμαράς να παίξει κι αυτός για λίγο στο playroom του Μαξίμου. Άλλωστε δε θα’ναι μόνος του. Θα’χει κι αντιπρόεδρο το Βενιζέλο, θα’χει κι υπουργό οικονομικών το Στέφανο το Μάνο και τους πασόκους του Κουβέλη, που θα αποσκιρτήσουν από τη δημοσκοπική αριστερά, για να μην καεί ο Φώτης από τώρα.
 
Τον φυλάνε για τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβρη.
Καλοκαιράκι θα’ναι, το χειρότερο της ζωής μας.
 
Ο πρώτος Αύγουστος που δε θα πετάει ούτε μια παχιά μύγα για δείγμα.
Μικρό το κακό με Αντωνάκη πρωθυπουργό.

Ανάθεμα στις εκλογές
Στο εκλογοσφαγείο
Που δίνουν στο κηφηναριό
Άλλοθι μεγαλείο
Θα βγούνε πάλι τα σκυλιά
Οι τσούχτρες των κομμάτων,
Για να ξαναρουφήξουνε
Το ξύγκι των πτωμάτων

Υ.Γ. Τους διώξανε τους παρατηρητές, γιατί η Singular δε σηκώνει μύγα στο σκληρό της.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουν ως εξής:
ΝΔ  + ΠΑΣΟΚ 154 έδρες plus οι 6 πασόκοι του Κουβέλη=
Εκατονεξηντάεδρη (160) η βουλή των κηφήνων

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε!

 Απο κονσερβοκούτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου