Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ιδού η δωσίλογη επιστολή του Τζήμερου προς την …εξοχοτάτη Μέρκελ!


ο Τσίμερος με τον Π.Κωστόπουλο φυσικά…


 Παραθέτω λίγες γραμμές και παρακαλώ να διαβαστεί ολόκληρη η επιστολή, προς την ..Εξοχοτάτη, όπως την αποκαλεί, Μέρκελ, έτσι και ως αυτοτιμωρία όσων ξεγελάστηκαν από το μοντέρνο λάιφ στάιλ της αγοράς.. Λυπάμαι πολύ αλλά μπροστά στη Μέρκελ αυτός ο σύγχρονος δωσιλογισμός του Τζήμερου είναι πιο «εγέρθητος» ακόμα και απ τον Μιχαλολιάκο:


«…Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!……»

Απαντώ εκ των προτέρων σε διάφορους φίλους που θα αναγνωρίσουν κάποιες αλήθειες στην επιστολή του Τζήμερου, ότι το όντως ανίκανο και διεφθαρμένο κράτος μας, οι πελατειακές σχέσεις χρόνων, κλπ, κλπ.. είναι αλήθειες τις οποίες οι πάντες παραδέχονται πλέον..  Αυτά τα λένε όλοι.. Δυστυχώς όμως οι αλήθειες αυτές, στα χέρια επιτήδειων διαφημιστών όπως ο Τζήμερος, αποτελούν το δόλωμα για να προσελκύονται στην κάλπη αφελείς ψηφοφόροι γιατί έτσι και αλλιώς αυτές οι αλήθειες με κανένα τρόπο δεν δικαιολογούν την εξαθλίωση και βουλγαροποιηση μας για να γίνει ο επιχειρηματίας κ Τζήμερος πιο …ανταγωνιστικός και να κερδίζει περισσότερα, ούτε φυσικά και δικαιολογούν τον σύγχρονο φασισμό της Μέρκελ και τον ντόπιο δωσιλογισμό..

Ολόκληρη η επιστολή εδώ: http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1307978 

Απο sofistis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου