Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μέτωπο υπέρ των Γερμανών συγκροτει ο (Γερμανοτσολιάς) Σαμαράς !!!


Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο  συγκροτεί ο Αντώνης Σαμαράς για ναυπερασπιστεί το ανθελληνικό και καταστροφικό  μνημόνιο που έγινε με τις Εντολές της Γερμανίας.

Αφήνει να εννοηθεί ότι με αυτό το μέτωπο θα σαμποτάρει τις ελάχιστες διαπραγματευτικές δυνάμεις τις χώρας όπως αυτές άρχισαν να διαφαίνονται τις τελευταίες ημέρες με την αριστερή ψήφο στην Ελλάδα και στην Γαλλία και την διαφαινόμενη αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη.

Βάζοντας δε μπροστά την παραμονή στο ευρώ και  παίζοντας ξανά όπως ο ΓΑΠ με  το δίλημμα 
  Μνημόνιο ή χρεοκοπία πυροδοτεί τις λαϊκιστικές χορδές τις κοινωνίας με στόχο  την Ψηφοθηρία.

 Το μόνο βέβαιο είναι όμως ότι   θα παραδώσει ξανά την χώρα στους δανειστές χωρίς έρμα και ψυχή για διαπραγμάτευση. Κάτι τέτοιο όπως δηλώνει καθαρά είναι παιχνίδι με την φωτιά  και  “η χώρα δεν αντέχει παιγνίδια με τη φωτιά”.
περαιτέρω θα δηλώσει ότι είναι  έτοιμος  να δώσει την ανοχή  του  σε κυβέρνηση μειοψηφίας η οποία δεν θα έχει διαπραγματευτικά χαρτιά στα χέρια της και καμία αρμοδιότητα παρά μόνο να  διασφαλίσει την  πάση θυσία  την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Τι κι αν το μήνυμα της κάλπης ήταν ένα περήφανο ΝΑΙ στην διαπραγμάτευση; Αυτή  την στιγμή η  ΝΔ αυτό το θεωρεί παιγνίδια με τη φωτιά και θα χαρακτηρίσει ακρότητες την Βασική εθνική επιταγή για «λογιστική έρευνα του χρέους». Να ξέρουμε που χρωστάμε και πώς τους τα χρωστάμε

Μάλιστα θα αναρωτηθεί αν  όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν τα σχέδιά του  Τσίπρα αν ίδιοι επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ;

Τέλος δηλώνει ότι δεν θα άρει την υπογραφή-εμπιστοσύνη του στο Μνημόνιο που του ζήτησαν μετ επιτάσεως οι Γερμανοί προ τριμήνου και φέρονταν τότε να αντιδρά.
Αναμένουμε  με ενδιαφέρον την αντίδραση των Γερμανών  εντός των επόμενων ωρών γνωρίζοντας ότι η κοινωνία μπορεί κάλλιστα  και πολύ γρήγορα να απαλλάξει τον κ Σαμαρά  και την Ελλάδα από το βάρος εφαρμογής της  υπογραφής του. Στο κάτω κάτω δεν ρώτησε κανέναν πριν δεσμευτεί

Aπο papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου