Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ


ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Με προεδρικό πραξικόπημα, και με την ενεργή συμμετοχή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, έχει εγκαθιδρυθεί στην χώρα ξενοκίνητη οικονομική και πολιτική χούντα (ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ), η οποία αφού κατέλυσε τη δημοκρατία προχώρησε στην ψήφιση του χειρότερου μνημονίου από όσα έχουν κατατεθεί τα τελευταία χρόνια.

Δεν έχει μένει τίποτα όρθιο και όλη η κοινωνία οδηγείται στην εξαθλίωση.
Οι συλλογικές συμβάσεις διαλύονται, ο κατώτερος μισθός καταποντίζεται, οι δαπάνες για υγεία και παιδεία μηδενίζονται και όλα αυτά την ώρα που η ανεργία καλπάζει για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας με βάση τα επίσημα ποσοστά πάνω από 20%.

Τα μικρομάγαζα κλείνουν, τα χαράτσια αποτελούν τη μόνη δημοσιονομική πολιτική της χώρας και η ακρίβεια ακόμα και των βασικών διατροφικών προϊόντων είναι πια ανεξέλεγκτη.

Σε αυτές τις συνθήκες που το οικονομικό και πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε ομολογημένη κατάρρευση, οι ευθύνες όλων μας ξεπερνούν τις φοβίες μας και μας καλούν σε παλλαϊκό αγώνα κόντρα στις δυνάμεις κατοχής της χώρας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ελληνική αστυνομία βγάζει ανακοίνωση που προειδοποιεί για επερχόμενη κοινωνική εξέγερση την οποία δεν θα μπορεί να καταστείλει.

Δεν υπάρχει πλέον σπίτι που να μην συζητά για το πόσο αφόρητη έχει γίνει η κατάσταση. 

Η θεραπεια σοκ και δέος που εφαρμόζεται εδώ και δυο χρόνια δεν είναι πια ικανή να βάλει την κοινωνία στον γύψο.

Τα τελευταία δυο χρόνια είχαμε γεγονότα που έδειξαν ότι μια τέτοια εξέγερση είναι εφικτή. Από τις συγκρουσιακές διαδηλώσεις του Μάη του 2010, το κολασμένο διήμερο 19 - 20 Οκτώβρη του 2011, τη μετατροπή των παρελάσεων σε διαδηλώσεις, ως το κίνημα των πλατειών με τις δικές του συγκρούσεις.

Άνθρωποι με εξεγερσιακή δυναμική υπάρχουν σε όλους τους χώρους και του κέντρου και της αριστεράς, αλλά και ευρύτερα σε χώρους μη πολιτικά ταξινομημένους. Αυτή η ώρα δεν είναι ώρα για περιχαρακώσεις. Είναι η ώρα της αντιπέθεσης του λαού. Η ώρα της εξέγερσης

Όλοι στους δρόμους να αλλάξουμε τους νόμους.

Όλοι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
KAI ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 5:00
στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Κάτω η χούντα των τραπεζιτών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου